|
| Обичам начина, по който ме лъжеш | |
| Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс Дебютант
|
Заглавие: Обичам начина, по който ме лъжеш Нед Мар 13, 2011 3:29 pm | |
| КЪЩАТА НА САЛВАТОР
Катрин Пиърс Вече от една седмица бях на свобода и то благодарение на Деймън. Умението му да не премисля плановете си ми беше повече от полезно този път. Сега блажено се наслаждавах на светлината на слънчевите лъчи и то в дома му. Винаги можеш да разчиташ на Деймън, че ще знае как да се прецака. Тъкмо слизах по стълбите към кухнята, когато забелязах как самият той се е привел над коктейлния бар в хола. Гледката смътно ми напомни за онзи сладък модел на Армани за бельо, с който бях закусвала преди година. Облегнах тялото си на парапета без да свалям очи от тъмнокосия вампир пред мен: - Господи! Кога стана толкова секси? |
| | | Деймиан Салватор Дебютант
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Нед Мар 13, 2011 3:50 pm | |
| Взех бутилката и лениво се изправих без да бързам, да се обръщам... - Наслаждаваш се на гледката ли? Убеден съм, че вече съжаляваш, че не предпочете моето силно и секси тяло пред това на Стефан... В същото време си помислих, че ако гостуването й се проточи, ще имам нужда от още алкохол в най-скоро време. Запасите ми драстично се изчерпваха, а и тя не беше въздържател...
|
| | | Катрин Пиърс Дебютант
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Нед Мар 13, 2011 3:56 pm | |
| Катрин Пиърс
- Няма ли да налеш едно и на мен? - протегнах ръката си в очакване на чашата. Той ме отмери с поглед и недоволно изсъмтя: - Оправяй се сама, Катрин! - Ауч, това почти заболя.
С бавна походка се приближих зад гърба му като овбих ръцете си около него, заигравайки се с копчетата на лилавата му риза. - Преди друга песен пееше що се отнася до моето оправяне. Мислих, че си още на тази вълна |
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Нед Мар 13, 2011 4:11 pm | |
| - Нима? – повдигнах чашата към прозореца, за да се насладя на слънчевите отблясъци по нея - И кое те наведе на мисълта? Това, че само да се опиташ да ме прeцакаш, съм готов да ти забия собственоръчно кол в сърцето, или това, че те изритах от спалнята си?
Отбягнах ръцете й, като минах няколко крачки към камината.
|
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Нед Мар 13, 2011 4:35 pm | |
| Катрин Пиърс
Усмихнах се леко, защото тази игричка на котка и мика ми допадна. Беше забвано начало на деня ми, а Господ ми е свидетел, напоследък изобщо не се бях забавлява - особено в гробницата.
- Това, че все още стоиш отсрани и ме търсиш с поглед из стаята. - Пристъпих крачка напред и застанах срещу него. - Това, че дори и сега си напрегнат, тръпнещ да видиш какво ще е следващото ми действие. Хайде, Деймън, признай си, че би проверил с удоволствие, дали нося нещо друго под тази рокля!
Можеш да усетя дъха му по кожата си, толкова бяхме близо един до друг. |
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Нед Мар 13, 2011 5:18 pm | |
| - Грешиш Катрин. Не се чудя дали носиш нещо под роклата – отдръпнах се леко и с усмивка отпих от чашата – Кучка като теб, претежава достатъчно наглост, за да тръгне напълно гола. Всъщност колко мъже си прекарала? И изобщо има ли някой, които да не знае как изглежда тялото ти? Щом налиташ и на върколаци, значи си стигнала дъното. -
хванах я за брадичката и я повдигнах леко нагоре, за да може да я гледам в очите
– Най добре ще направиш, ако се разкараш. Нали в това си най-добра? – видях упоритостта в погледа й и въздъхнах - Промених се Катрин. През последните години станах доста търпелив и последователен. До такава степен, че изградих въздържание достойно за Рая. Гостоприемството ми към теб го доказва... – Пуснах я и повдигнах чашата с жест на тост - Ако не ми харесваше толкова безсмъртието, съм сигурен, че винаги мога да преговарям с ония горе... |
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Сря Мар 16, 2011 8:14 pm | |
| Катрин Пиърс
- Деймън, не е в твой интерес да ми напомняш какви огромни спънки ми създаде. Почти ме остави без върколак. И като стана дума за тях: Как е Джулс? Вие май добре се разбирахте? – той изръмжа, но аз не отместих поглед и допълних - И все още чакам питието си!
Явно мислеше, че ако е достатъчно груб, ще си тръгна, но грешеше. Аз винаги получавам това което искам, а тук залогът бе твърде голям. - Колко жалко че си се отдал на тих пост и молитва. Преди беше толкова горещ... И демоните в ада можеха да ти завидят.
Хванах кристалната чаша с два пръста и се опънах удобно на дивана. Действие целящо да покаже колко добре се чувствх в дома му.
- Интересно ми е кога ще решиш и да споделиш и леглото си?! Матракът ми е неудобен. - прибавих ехидно, но погледа ми следеше движенията му, внимавайки дали няма да се опита с някоя поредна глупост.
- Нали си спомняш, че аз ти дадох безсмъртието Деймън. Аз те създадох, аз мога да е приключа. |
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Чет Мар 17, 2011 5:34 pm | |
| Възмутително...
- Заплашваш ли ме? - посочих блаженно истегнатата й поза -Дори и дивана ми си окупирала, а имаш наглостта да ме заплашваш...?
Светкавично се изстрелях и доближих главата си на педя от лицето й. Повдигнах подигравателно едната си вежда и прибавих изкусителни нотки в гласа си...
- Искаш нещо различно от матрак а? Желаеш горещина? Както казах, гостоприемството ми е на ниво и съм готов да испълня желанията ти. – прибижих се още и устните ми почти докоснаха нейните - Предлагам да ме придружиш до покоите на Илайджа...Веднъж отказа услугите на горелката, но повече от очевидно е, че съжаляваш за избора си...? |
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Чет Мар 17, 2011 8:13 pm | |
| Катрин Пиърс
Протегнах светкаваично ръка и стиснах врата му, бутайки ни върху килима. Тялото му беше приклещено под моето, а ръката ми притискаше врата му към пода.
- Деймън аз съм по-възрастна, което значи и по-силна. Не започвай точно тази игра с мен, защото няма да спечелеш. Главата ми се наведе плавно надолу, позволявайки ми да прошепна в ухото му: - Но ако много държиш, винаги може да си поиграем на нещо друго! |
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Съб Мар 19, 2011 10:38 am | |
| Веднага прецених възможностите си за действие... Най-подходящо ми се стори, да я хвана за косата и да я обърна под мен, но реших да й отпусна още малко да се наслади на чувството за надмощие...разбира се, и аз да се насладя на дупето й седнало на много подходящо място от анатомията ми. След като прецених, че твърде много съм се наслаждавал, бях готов да й дам малък урок по покорство... Но гласът на Стефан откъм вратата на салона развали така добре планираните ми действия:
|
| | | Стефан Салватор Шпионин
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш Пон Мар 21, 2011 1:55 pm | |
| - Ако я целунеш след всичко,което ми причини няма да ти говоря Деймън..-предупредих го. Гледката на Катрин върху него ми беше противна.Най-вече заради самата Катрин. Тя се изправи светкавично, гледайки към мен:
- А Стефан ... винаги си знаел как можеш да развалиш купона. Усмихнах се : - Удоволствието е мое,госпожице Катрин.
И с жест към вратата я подканих да си тръгва. С нагла усмивка мина покрай мен, като същевременно смигна на Деймън и прошепна, така че всички да я чуем:
- С теб ще продължим довечера в спалнята ти. Той се направи,че не я е чул и също стана. Катерина излезе без повече излишни представления, а Деймън почти веднага след това, попита:
- Ти да не би да ревнуваш? - По-скоро ти спасявам задника. Доста те беше заклещила. - смигнах му. |
| | | Sponsored content
|
Заглавие: Re: Обичам начина, по който ме лъжеш | |
| |
| | | | Обичам начина, по който ме лъжеш | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |